Adviesprijs: € 3.390

Neem contact op met RHIMA voor de beste offerte. Offerte aanvragen
 • 345mm Doorvoerhoogte
 • 500x500mm Korfafmeting
 • 1 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

Goedkope voorlader vaatwasmachine voor horeca

Deze scherp geprijsde voorlader staat voor een eenvoudige maar gedegen, professionele kwaliteit. Bedoeld voor bedrijven of instellingen die kiezen voor een betrouwbare vaatwasmachine zonder poespas. Uitermate geschikt in situaties, waarbij het comfort van een snelle machine belangrijker is dan een hoge productie.

Lees verder onder de foto's ->

Offerte aanvragen
iconMedia

Documenten

Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 
Betrouwbaar en duurzaam

De RHIMA DR 49 valt op door haar eenvoud. Deze voorlader staat voor een eenvoudige maar gedegen vaatwasmachine. Bedoeld voor bedrijven of instellingen die kiezen voor een professionele machine, maar geen opties of extra’s nodig hebben.

Eenvoudige installatie

Naast watertoevoer en waterafvoer is voor deze vaatwasser slechts een elektra aansluiting van 230 Volt nodig. Hierdoor is de machine op veel plaatsen eenvoudig te installeren. Bij koudwater aansluiting is de maximale capaciteit 8 koven per uur en bij een warmwater aansluiting 20 korven per uur.

Korfafmeting 500 x 500 mm

Met behulp van diverse korven met een afmeting van 500 x 500 mm kan de RHIMA DR 49 zowel servies, glaswerk als bestek reinigen. Deze vol-kunststof RHIMA korven zijn van een zeer hoge kwaliteit. Er is keus uit een groot aantal verschillende korven voor het afwassen van vaatwerk, dienbladen en materialen. Voor glazen zijn speciale korven leverbaar met vakverdeling. De hoogte van het glas bepaalt de hoogte van de glazenkorf. Een groot voordeel hiervan is dat de korven niet alleen geschikt zijn voor het afwassen, maar ook ideaal zijn voor transport en opslag.

Eenvoudige bediening

De RHIMA DR49 is zeer gebruiksvriendelijk. De machine beschikt over één programma van 2 minuten. Met een druk op de startknop wordt het volautomatische wasprogramma gestart. De vuile vaat wordt eerst gewassen met water van 55ºC en wordt vervolgens nagespoeld met schoon water van 85ºC. Hiermee wordt ruimschoots voldaan aan de eisen van HACCP. En het resultaat? Schitterend schoon! Door haar compacte afmetingen is deze vaatwasser geschikt voor onderbouw, maar kan natuurlijk ook vrijstaand geplaatst worden. Een optie is om de RHIMA DR49 op een roestvrijstalen verhogingsbokje te zetten. Hierdoor komt de vaatwasser hoger te staan waardoor de afwasmedewerker de machine kan in- en uitladen zonder te bukken, wat ergonomisch zeer verantwoord is.

Standaard levering inclusief
 • Roestvrijstalen naspoelboiler
 • Naspoelmiddeldoseerapparaat
 • 2 Vaatkorven van 500x500mm
 • Bestekbeker

Accessoires
 • Wasmiddeldoseerunit
 • Roestvrijstalen verhogingsbokje
 • Externe waterontharder VCW 601
 • Dubbel vuilfilter
 • Vaatkorven
icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

DR 49

590 x 600 x 850

3450W/230V