Automatische, gebruiksvriendelijke doorschuif vaatwasmachine

Een U-vorm vaatwaskeuken met de juiste routing, inclusief doorschuif machine, bij snackbar Supersnack.

Martijn Stallinga is een gedreven ondernemer met twee ijssalons en een cafetaria in Monster. Met oog voor detail én kwaliteit heeft hij de afgelopen 15 jaar zijn drie bedrijven opgebouwd en ingericht. En uiterst succesvol laten opereren. Succesfactoren die van belang zijn: zijn oprechte interesse in mensen en zijn tomeloze energie en doorzettingsvermogen. Het resultaat van die inspanningen mag er dan ook zijn.

Omdat de doorschuifmachine met gedateerd tafelwerk aan vervanging toe was, besloot Martijn zich grondig te laten informeren. In de grote showroom bij RHIMA in Soest ontstond het plaatje voor een nieuwe vaatwasoplossing. Een U-vorm vaatwaskeuken met de juiste routing, tafelwerk met een “intelligente” spoelbak, een “groene” waterontharder én een WD 7 doorschuifmachine met wasemcondensunit en mét automatische kap vormen de ingrediënten voor een hygiënische oplossing die vele jaren zijn diensten gaat bewijzen.

En waarom Martijn de WD 7 met automatische kap heeft gekozen? Vanwege een perfect eindresultaat, waarbij de kap altijd op het juiste moment opent, nooit te vroeg en nooit te laat. Dát is nou oog voor detail en kwaliteit.