Occasion vaatwasmachine

Kies voor een occasion vaatwasmachine tegen een gunstige prijs. Onze tweedehands afwasmachines zijn compleet gereviseerd en klaar voor een tweede leven. Wilt u een gebruikte RHIMA vaatwasser kopen, huren of leasen?
Een dieptepunt voor de horeca

De coronacrisis: niemand had kunnen voorzien dat dit zo’n grote impact op onze economie zou hebben. Horecaondernemers werden gedwongen hun deuren te sluiten en mensen moesten thuisblijven. Met alle gevolgen van dien; gesloten deuren betekent gesloten kassa’s. Het was (en is) een nieuw dieptepunt voor de horeca die helaas nog zal na-ebben. Gelukkig mogen we naar een lange stilstand weer voorzichtig open. 

Kapotte vaatwasser na stilstand

Het terras staat klaar, de menukaart is samengesteld en het personeel heeft er zin in. Maar dan houdt uw vaatwasmachine ermee op. En door alle doorlopende kosten van de afgelopen weken heeft u geen geld meer voor een reparatie. Laat staan een nieuwe machine. Dat begrijpen wij. Zeker in deze tijden moeten we elkaar een beetje helpen. Daarom hebben wij een oplossing bedacht met onze occasion vaatwassers.

Onze oplossing: occasion vaatwasmachine

Onze monteurs hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan het reviseren van onze occasion vaatwasmachines. Een gereviseerde RHIMA vaatwasser is goedkoop en werkt zoals u van een RHIMA gewend bent: snel en uitmuntend. Het zijn kwalitatief goede machines, klaar voor een nieuwe strijd. Uiteraard bieden wij ook op onze gereviseerde modellen garantie. Ook een refurbished afwasmachine kunt u bij ons leasen of gebruik te maken van onze sell & leasebackactie.

Voordelen occasion vaatwasser

Een tweedehands afwasmachine is een slimme keuze met veel voordelen:

 • Kwalitatief
  Onze monteurs hebben de machine volledig gereviseerd, nagekeken en getest. Alle eventuele onderdelen die niet aan onze hoge eisen voldoen, worden vervangen. U weet dus zeker dat u kunt vertrouwen op uitstekende techniek.
 • Duurzaam
  Kiest u voor refurbished vaatwasser, dan bent u duurzaam bezig. Dankzij het reviseren is het product zo goed als nieuw en gaat het weer jaren mee.
 • Garantie
  Net als bij onze nieuwe modellen, krijgt u ook garantie op een refurbished vaatwasser. Werkt er toch iets niet naar behoren? Dan lossen we dat op.

 

  Bekijk alle occasions  

Geld voor uw oude vaatwasser: sell & leaseback

Is uw vaatwasmachine kapot of werkt deze niet meer naar behoren? Wij kopen uw oude afwasmachine en verhuren een gereviseerde RHIMA aan u terug via een leasecontract. Zo beschikt u dus direct weer over extra liquide middelen. Wij geven u cash voor elk type vaatwasmachine, ongeacht het merk. U kunt dus ook uw Hobart, Winterhalter of Meiko inruilen voor een gereviseerde RHIMA vaatwasser. Maakt u zich geen zorgen over de plaatsing, installatie of onderhoud. Dat doen wij voor u. U betaalt enkel een gunstig maandbedrag voor het leasen van uw RHIMA.

Waarom sell & leaseback?
 • Direct geld beschikbaar
 • Altijd een werkende afwasmachine
 • Een gunstig, vast bedrag per maand

Sell & leaseback in vier stappen
 1. Verkoop uw (kapotte) vaatwasser aan ons en ontvang direct liquide middelen
 2. Kies uw gereviseerde RHIMA vaatwasser met operational lease
 3. Wij plaatsen en installeren de afwasmachine
 4. Profiteer van onze service en schone vaat
Voordelen van operational lease

Het leasen een RHIMA vaatwasser is een slimme keuze om uw liquide middelen beheersbaar te houden. Andere voordelen zijn:

 • Geen eigen investering en risico
  Feitelijk ontvangt u van ons een huurovereenkomst. U hoeft dus geen nieuwe of tweedehandse machine aan te schaffen.
 • Off-balance
  Er ontstaan geen negatieve invloeden op uw solvabiliteit. Daarnaast worden leasetermijnen uit de cashflow van de machine voldaan.
 • Vast maandbedrag
  U betaalt één vast bedrag per maand. Dit is inclusief onderdelen, voorrijdkosten, plaatsing, installatie en onderhoud. Ook tussentijdse storingen zijn volledig meegenomen in de leaseprijs.

 

Onze duurzame filosofie

We houden ons dagelijks bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom zoeken en benutten we elke mogelijkheid om het verbruik van energie, water en chemicaliën in de afwaskeuken steeds verder terug te dringen. Duurzaamheid & milieu is niks vanzelfsprekends, het vraagt continue aandacht en slimme oplossingen. Daarom hebben we gekozen om vaatwasmachines na een lang gebruik weer terug te nemen. Soms zijn ze defect, maar in de meeste gevallen functioneren ze nog uitstekend. Wij geven deze machines een tweede leven door ze volledig te reviseren. Zo besparen we op grondstoffen en verlichten we het milieu. Als we de machine niet meer kunnen reviseren, gaan ze naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het recyclen van rvs. Zo krijgen ook de defecte vaatwasmachines een nieuw leven.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in onze sell & leasebackoplossing? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.  

Bel mij terug