RHIMA lanceert Corona sticker voor horeca

De vaat moet met water van tenminste 50 graden Celsius gewassen worden om het COVID-19-virus onschadelijk te maken. RHIMA lanceert een Corona-sticker voor de horeca waarmee uw gasten kunnen zien dat u COVID-19 vrije glazen heeft. Vraag de sticker nu aan!
Afwassen met tenminste 50 graden Celsius

Al het glaswerk, bestek en servies dat u gebruikt in uw horecagelegenheid moet na elke gebruiksronde gewassen worden met water van tenminste 50 graden Celsius om het COVID-19-virus onschadelijk te maken.

Spoelbak is onvoldoende

Voor het bestek en servies hebben de meeste ondernemingen al een vaatwasmachine in de keuken, maar glaswerk wordt gedurende de dag bij velen achter de bar gereinigd in de spoelbak met glazenborstel. En dat is in deze tijd echt onvoldoende! Machinaal wassen, bijvoorbeeld met een glazenspoelmachine, is nu de enige juiste oplossing.

Corona sticker

De coronasticker van Rhima laat uw gasten weten dat u de veilige en juiste maatregelen neemt. Zo houden u en Rhima samen uw gasten COVID-19-vrij en kunnen zij vaker van uw gastvrijheid genieten! Wilt u ook een Corona sticker op het raam of deur plakken van uw horeca onderneming en uw gasten laten zien dat zei niet via uw glaswerk besmet kunnen raken met COVID-19? Vraag deze dan gratis aan! Rhima verstrekt de sticker aan alle restaurants en horecagelegenheden die de vaat machinaal wassen en geen gebruik (meer) maken van de spoelbak.

 Corona sticker aanvragen 

Sluiten

Covid19 vrije glazen Horeca sticker corona