Over RHIMA

Al meer dan 55 jaar is RHIMA marktleider in vaatwassystemen. We zijn een begrip in de horeca, in de keukens van (zorg)instellingen en bedrijven en in de industrie.

Marktleider in vaatwassystemen

Al meer dan 55 jaar is RHIMA marktleider in vaatwassystemen. We zijn een begrip in de horeca, in de keukens van (zorg)instellingen en bedrijven en in de industrie. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw afwaskeuken. Dat doen we volgens het RHIMA vaatwas concept en dat is echt maatwerk. Soms volstaat een enkele vaatwasser, soms een compleet afwassysteem. Wij adviseren u en geven trainingen aan uw medewerkers. Daarvoor komen we graag naar u toe.

Maar natuurlijk bent u ook welkom in onze ruime showrooms in Soest. Nergens vindt u meer vaatwassystemen en -concepten bij elkaar. Duurzaam en innovatief. Wij ontwikkelen die samen met leveranciers van afwasapparatuur en waterbehandelingssystemen, onderzoeksinstituten, dealers en klanten. Vaak kennen we elkaar al decennia. Wij hechten waarde aan langdurige relaties. Ook met u. Vandaar onze uitgebreide serviceafdeling.

Rhima doet geen concessies aan kwaliteit, service en vakmanschap. Dat heeft ons gebracht aan de top van de grootkeuken-branche. Inmiddels hebben we vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Australië. We zijn toonaangevend, goed georganiseerd en hebben maar één prioriteit: uw vaatwaskeuken.

img

Occasion vaatwasmachine

Kies voor een occasion vaatwasmachine tegen een gunstige prijs. Onze tweedehands afwasmachines zijn compleet gereviseerd en klaar voor een tweede leven. Wilt u een gebruikte RHIMA vaatwasser kopen, huren of leasen?

Lees verder

Duurzaamheid en milieu

In elke bedrijfstak is maatschappelijk verantwoord ondernemen een steeds belangrijker issue. Wij zoeken en benutten elke mogelijkheid om het verbruik van energie, water en chemicaliën in de afwaskeuken steeds verder terug te dringen. Tevens voeren wij de uitgangspunten voor duurzaamheid in onze hele organisatie door.

Lees verder

Lease

Of u nu op zoek bent naar een kleine voorlader of een grote korventransportmachine, u kunt onze apparatuur ook leasen. Zo behoudt…

Lees verder

Het RHIMA concept

Servies wordt gebruikt, schoongemaakt, gebruikt en weer schoongemaakt. Er komt nooit een einde aan de stoet van glas, bestek en…

Lees verder

Nieuws

Lees hier de nieuwste ontwikkelingen rondom vaatwassers, de spoelkeuken en Rhima.

Lees verder

Branches

Voor iedere branche gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing voor uw afwasproces.

Lees verder

Projecten

Grote wasjes, kleine wasjes. Leasen of kopen. Van voorlader tot grote wasstraten. Van bakkerij, zorginstelling tot sterrenrestaurant.…

Lees verder

Werken bij RHIMA

RHIMA is altijd op zoek naar enthousiast personeel. Bekijk de vacatures voor o.a. servicemonteurs, installatiemonteurs en accountmanager

Lees verder