Over Rhima

Al meer dan 55 jaar is Rhima marktleider in vaatwassystemen. We zijn een begrip in de horeca, in de keukens van (zorg)instellingen en bedrijven en in de industrie.

Marktleider in vaatwassystemen

Al meer dan 55 jaar is Rhima marktleider in vaatwassystemen. We zijn een begrip in de horeca, in de keukens van (zorg)instellingen en bedrijven en in de industrie. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw afwaskeuken. Dat doen we volgens het Rhima vaatwas concept en dat is echt maatwerk. Soms volstaat een enkele vaatwasser, soms een compleet afwassysteem. Wij adviseren u en geven trainingen aan uw medewerkers. Daarvoor komen we graag naar u toe.

Maar natuurlijk bent u ook welkom in onze ruime showrooms in Soest. Nergens vindt u meer vaatwassystemen en -concepten bij elkaar. Duurzaam en innovatief. Wij ontwikkelen die samen met leveranciers van afwasapparatuur en waterbehandelingssystemen, onderzoeksinstituten, dealers en klanten. Vaak kennen we elkaar al decennia. Wij hechten waarde aan langdurige relaties. Ook met u. Vandaar onze uitgebreide serviceafdeling.

Rhima doet geen concessies aan kwaliteit, service en vakmanschap. Dat heeft ons gebracht aan de top van de grootkeuken-branche. Inmiddels hebben we vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Australië. We zijn toonaangevend, goed georganiseerd en hebben maar één prioriteit: uw vaatwaskeuken.

img

Occasion vaatwasmachine

Kies voor een occasion vaatwasmachine tegen een gunstige prijs. Onze tweedehands afwasmachines zijn compleet gereviseerd en klaar voor een tweede leven. Wilt u een gebruikte RHIMA vaatwasser kopen, huren of leasen?

Lees verder

HACCP in de spoelkeuken

Dit is een uittreksel van het boek ‘Hygiëne-code, voedingsverzorging gezondheidszorg en ouderenzorg’, Voorlichtingsbureau voor de Voeding, Den Haag en van het boek ‘De inrichting van bedrijfsrestaurants’, Han Heere, Catertech Design. In dit uittreksel worden de belangrijkste punten met betrekking tot HACCP voor spoelkeukens en vaatwasmachines onder elkaar gezet.

In…

Lees verder

Webtool

De RHIMA webtool is een informatie- en inspectieprogramma dat u op eenvoudige wijze complete controle geeft over het gehele vaatwasproces.

Lees verder

Duurzaamheid en milieu

In elke bedrijfstak is maatschappelijk verantwoord ondernemen een steeds belangrijker issue. Wij zoeken en benutten elke mogelijkheid…

Lees verder

Schone kunst

U wilt een efficiënte afwascyclus. U heeft daarbij oog voor het milieu en het welzijn van uw medewerkers. Van uw afwasapparatuur…

Lees verder

Lease

Of u nu op zoek bent naar een kleine voorlader of een grote korventransportmachine, u kunt onze apparatuur ook leasen. Zo behoudt…

Lees verder

Het RHIMA concept

Servies wordt gebruikt, schoongemaakt, gebruikt en weer schoongemaakt. Er komt nooit een einde aan de stoet van glas, bestek en…

Lees verder

Nieuws

Lees hier de nieuwste ontwikkelingen rondom vaatwassers, de spoelkeuken en Rhima.

Lees verder