Over RHIMA

Al meer dan 55 jaar is RHIMA marktleider in vaatwassystemen. We zijn een begrip in de horeca, in de keukens van (zorg)instellingen en bedrijven en in de industrie.

Marktleider in vaatwassystemen

Al meer dan 55 jaar is RHIMA marktleider in vaatwassystemen. We zijn een begrip in de horeca, hospitality, in de keukens van (zorg)instellingen en bedrijven en in de industrie. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw afwaskeuken. Dat doen we volgens het RHIMA vaatwas concept en dat is volledig maatwerk. Soms volstaat een enkele vaatwasser, soms een compleet afwassysteem. Wij adviseren u en geven trainingen aan uw medewerkers.

Natuurlijk bent u welkom in onze ruime showroom in Soest. Nergens vindt u meer vaatwassystemen en -concepten bij elkaar. Duurzaam en innovatief. Wij ontwikkelen die samen met leveranciers van afwasapparatuur en waterbehandelingssystemen, onderzoeksinstituten, dealers en klanten. Vaak kennen we elkaar al decennia. Wij hechten waarde aan langdurige relaties. Ook met u. Vandaar onze uitgebreide serviceafdeling.

RHIMA doet geen concessies aan kwaliteit, service en vakmanschap. Dat heeft ons gebracht aan de top van de grootkeuken-branche. Inmiddels hebben we vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Australië. We zijn toonaangevend, goed georganiseerd en hebben maar één prioriteit: uw vaatwaskeuken optimaliseren.

img

Referenties

Grote wasjes, kleine wasjes. Leasen of kopen. Van voorlader tot grote wasstraten. Van bakkerij, hotel, zorginstelling tot sterrenrestaurant. Onze klanten zitten overal. Voor iedere branche hebben of creëren wij de juiste vaatwas-oplossing. Lees over onze succesvolle aanpak bij andere bedrijven en verschillende sectoren.

Lees verder

RHIMA blog

In dit blog lees je alles over professionele vaatwasmachines en de techniek erachter. Wat zijn de meest gemaakte fouten. Verbreed je kennis met RHIMA!

Lees verder

Occasion vaatwasmachine

Kies voor een occasion vaatwasmachine tegen een gunstige prijs. Onze tweedehands afwasmachines zijn compleet gereviseerd en klaar…

Lees verder

Duurzaamheid en milieu

In elke bedrijfstak is maatschappelijk verantwoord ondernemen een steeds belangrijker issue. Wij zoeken en benutten elke mogelijkheid…

Lees verder

Lease

Of u nu op zoek bent naar een kleine voorlader of een grote korventransportmachine, u kunt onze apparatuur ook leasen. Zo behoudt…

Lees verder

Het RHIMA concept

Servies wordt gebruikt, schoongemaakt, gebruikt en weer schoongemaakt. Er komt nooit een einde aan de stoet van glas, bestek en…

Lees verder

Nieuws

Lees hier de nieuwste ontwikkelingen rondom vaatwassers, de spoelkeuken en Rhima.

Lees verder

Branches

Voor iedere branche gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing voor uw afwasproces.

Lees verder