OHC: nieuw in hartje Rotterdam

Met ingang van 17 september 2016 opent Op Hete Coolen in de Karel Doormanstraat (vlakbij de Schouwburg), de deuren. Lars Schuitema lanceert hier een quality food concept (geen slowfood, geen fastfood) in een grillrestaurant zonder muren, met 130 zitplaatsen binnen en een ruim buitenterras op het zuiden met 200 zitplaatsen. Het transparante karakter van het restaurant wordt geaccentueerd doordat ook de prachtige open keuken van Qook (Paul Swaen is de adviseur) alle keukenactiviteiten zichtbaar maakt.

Dit onderstreept nog een keer het ambachtelijke en verse karakter van Op Hete Coolen. Vlees, vis, kip en groente, alles kan hier besteld worden. Met name bereid in en met houtskoolovens. De menukaart kenmerkt zich door kleinere portioneringen, waardoor de gast van een grotere variatie kan genieten.

Rotterdam is met dit concept een nieuw en mooi “state of the art” restaurant rijker, en: een professionele RHIMA vaatwaskeuken!
OHC

2552012-Qook logo cmyk-YvK-01 op hete coolen