Voor heerlijke Hollandse Nieuwe: Visrestaurant Weduwe van den Toorn

We kunnen weer lekker haring happen, want het haringseizoen van 2017 is gestart!

Rhima weet een juweeltje van een restaurant waar je dit oer-Hollandse visje een keer gegeten MOET hebben: bij het Scheveningse visrestaurant Weduwe van den Toorn. Hier staat versheid, hoge kwaliteit van de vis en lokale trots centraal. Die versheid kan gegarandeerd worden omdat het restaurant aan de Scheveningse haven zit. De kok hoeft letterlijk de straat maar over te steken om de verse haring en andere visproducten te halen. Daarnaast heeft het restaurant kunstobjecten in bruikleen van het Scheveningse museum en kunnen de lokale vrouwen die in Scheveningse kledingdracht komen gratis een visje eten. Vanaf het moment dat je binnen komt adem je de Scheveningse roots en gastvrijheid. In combinatie met het interieur dat veel vintage items bevat met een link naar de haven, zal de beleving van het eten van een Hollandse Nieuwe extra genot brengen.