Aanrader van Rhima: stadscafé De Pannenkoek Amstelveen

Een echte aanrader voor pannenkoekenliefhebbers: stadscafé De Pannenkoek. Een modern stadscafé waar de pannenkoeken op een unieke manier geserveerd worden.

De bereiding van de pannenkoeken is naar eigen recept van eigenaren Niels Righarts en Mariët Vaneveld. Niels: ”Wij serveren gevulde pannenkoeken. Op deze manier worden alle extra ingrediënten zoals kaas, spek, etc. tussen de pannenkoeken gegaard, waardoor de smaak nog lekkerder wordt.”

Stadscafé De Pannenkoek is gevestigd in het Stadshart van Amstelveen dat gemakkelijk te bereiken is met auto en openbaar vervoer. Niels en zijn partner Mariët Vaneveld vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in het stadscafé. Mariët: “Onze pannenkoeken zijn zalig en daarnaast kunnen onze gasten ook genieten van andere heerlijke gerechten, zoals wraps, tosti’s en kroketten op brood. Het stadscafé heeft een warme, huiselijke sfeer waar je gezellig heen kunt gaan met kinderen, maar ook met vrienden of collega’s voor een borrel. Gasten die onderweg zijn kunnen ook makkelijk een koffie en zelfs een pannenkoek meenemen. Dit is een uniek concept dat nog niet bestond.”