Aanrader van Rhima: Paviljoen De Oude Tol

Genieten van een mooi stukje natuur waar je ook heerlijk kunt lunchen of dineren? Dan moet je echt een keer naar Paviljoen De Oude Tol aan het Spui, gelegen in recreatiegebied De Oude Tol in Oud-Beijerland!

Eigenaar Eric Rhijnsburger heeft hier een paviljoen gecreëerd dat het hele jaar door voor het publiek een genot is om te bezoeken en daardoor het recreatie gevoel echt teruggeeft. “Het is een gebied waar veel gewandeld wordt. Samen met de Gemeente Oud-Beijerland hebben we gekeken wat we nog meer op onze locatie kunnen doen. Nu is er naast De Oude Tol een zwembaai aangelegd waar zomers heerlijk gezwommen kan worden. In de toekomst zal aan De Oude Tol een speeltuin met waterelementen en een steiger waar voorbijvarende boten kunnen aanmeren worden gebouwd.”

De inrichting van De Oude Tol zorgt voor een mooie en gezellige sfeer en de gerechten zijn van goede kwaliteit. Schoon servies is daarbij zeer belangrijk en een goede wasstraat kan niet gemist worden.

Eerdere ervaringen van Eric hebben hem geleerd dat het voorwasproces van de vuile vaat beter niet aan mensenhanden overgelaten kan worden: “Het wordt niet goed gedaan, waardoor het water in de afwasmachine al snel vuil is en je servies er dan niet brandschoon uit komt. Daardoor ben je veel langer aan het afwassen en dit kost meer tijd, water en energie.”

“Wij waren op zoek naar meer dan enkel een doorschuifmachine. De oplossing van Rhima sprak ons gelijk aan: een RHIMA PRM7 voorwasmachine die in een lijnopstelling wordt geplaatst met de RHIMA WD7 doorschuifmachine. Het warme waswater met vaatwasmiddel wordt na het wasprogramma in de RHIMA WD7 hergebruikt in de PRM7 om de volgende afwas voor te wassen. Superslim! Hierdoor is bij ons het afwassen veel efficiënter geworden dan voorheen en besparen we veel tijd, water en energie. Een belangrijke investering die zich in vele opzichten loont!”

Meer informatie over Paviljoen De Oude Tol:
www.deoudetol.nu

Eric Rhijnsburger, eigenaar van Paviljoen De Oude Tol